Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Ipak, stvari nisu tako jednostavne

Kakav preokret! Goran dobio priliku za osvetu stanarima

Nakon što je sinoć Goran lažno izbačen iz glavne BB kuće i premješten u sporednu gdje ga je dočekala njegova dobra prijateljica Vesna, danas je dobio zadatak koji može promijeniti tijek cijelog showa.

Goran je kao tajni stanar ovoga tjedna dobio izvjesne privilegije, a najveća od njih je svakako ona što će donijeti najbitniju odluku o tijeku natjecanja. Stanari su njega jučer izbacili, dok će im se on sada moći osvetiti bez njihova znanja. Naime, ovoga tjedna jedino on odlučuje tko će biti nominiran. Na kraju svakoga dana izabrat će jednog nominiranog stanara, a Big Brother ga je podsjetio da dobro promislio o svojim izborima.

Goran smatra da ima veliku odgovornost i da će napor pri izboru nominiranih stanara biti duplo veći nego dosad. Obećao je Big Brother da će o svakom stanaru ponaosob dobro razmisliti te da će dati adekvatne razloge za nominaciju.

Ipak, postoji jedna caka. Naime, stanarima je Big Brother otkrio jednu tajnu, onu da je Goran završio u tajnom dijelu Kuće te da će ih promatrati sljedeća tri dana. Otkriveno im je da on misli da jedini ima mogućnost nominiranja stanara, ali istina je da će ti stanari zapravo imati imunitet. To je ujedno i jedini imunitet kojeg će stanari imati na raspolaganju ovoga tjedna. Njihov cilj je da svojim ponašanjem osvoje Goranovu nominaciju i tako zapravo osvoje imunitet. Big Brother će stanarima dati znak kada će ih Goran promatrati kako bi mogli prilagoditi svoje ponašanje. Ukoliko uspiju obmanuti Gorana da ne znaju da ih promatra te da nije izbačen, Big Brother će ih nagraditi uvećanjem nagradnog fonda za 2000 eura, kao i tjednog budžeta za 12 posto te tulumom. Big Brother im je savjetovao da ipak ne pretjeruju u svojim ulogama kako ih Goran ne bi otkrio, i da uz to budu lukavi i mudri.

Više saznajte u dnevnoj emisiji Big Brothera večeras u 20:10 na RTL-u.