Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Imaju priliku zasjati u live emisiji u petak

Stanari oduševljeni novim tjednim zadatkom „Balkan Talent Show“

Osam stanara u glavnoj BB kući danas je dobilo pretposljednji tjedni zadatak pod imenom „Balkan Talent Show“.

Naime, postat će natjecatelji u tom glazbenog-scenskom spektaklu koji će se održati u live emisiji sljedećeg petka. Tom prilikom izvest će četiri nastupa kojima će se u direktnom prijenosu iz Kuće boriti za titulu pobjednika. Tu će laskavu titulu odnijeti onaj par koji po glasovima žirija i publike iz cijele regije dobije najviše glasova, dok pobjednici dobivaju dragocjen imunitet u posljednjim nominacijama.

Zajedno nastupaju Mika i Giba, Barbara i Ervin, Rada i Zorica te Tina i Darko. Blizanci Vasić će izvesti Beyoncein hit „Single Ladies“, čime su bili vidno oduševljeni, Barbara i Ervin će pjevati i plesati uz pjesmu „Try“ od Pink, dok će Rada i Zorica pjevati uz pjesmu „Kolačići“ Marine Perazić i „Miki, Mićo“ Lepe Brene.

Odmah po saznavanju zadatka, Mika i Giba su pozvani u ispovjedaonicu gdje su demonstrirali svoje znanje poznate Beyonceine koreografije kojoj se iznimno vesele, a obećali su nam pravi spektakl. Sigurni smo da blizanci neće zakazati te jedva čekamo ovaj nastup!

Ervin i Barbara su ponovno u paru, a moraju imitirati spot pun emocija koji priča jaku ljubavnu priču. Ipak, zaobišli su odgovor na provokativno pitanje Big Brothera o tome misle li da će im takva priča olakšati ili otežati zadatak. Oboje su diplomatski odgovorili da će se maksimalno potruditi, baš kao što su to činili u svakom dosadašnjem zadatku.

Zadatkom su oduševljene i Rada, odnosno Marina Perazić i Zorica, odnosno Lepa Brena. „Čekaj ti Brate da vidiš što babe rade“, samopouzdano su rekle u ispovjedaonici.

Više saznajte u dnevnoj emisiji Big Brothera večeras u 20:10 na RTL-u.