Big brother 2015 / Novosti

Novosti

POLUPRAZNA KUĆA

Radi nedostaje Mirjana, ali Gorana su se sjetili samo u tračevima

Nakon prespavane noći dojmovi su se slegli, a što misle sinoćnjim ispadanjima razgovarali su uz kavu i u ispovjedaonici.

Mika, Giba, Rada, Tina, Barbara i Ervin opušteno su pijuckali jutarnju kavu, kada je na dnevni red došao Goran. Barbara je rekla da se osjećala neugodno kraj njega, Zorica ga se ponekad bojala i smatrala psihopatom, a Darko je uvijek imao osjećaj da mu laže i da nije iskren. Rada je nadodala kako je pokušavao izgladiti odnose manipulacijom i praveći se da mu je stalo.

Zorica je u ispovjedaonici rekla da je dan počeo, a i nsatvio se mirno i ugodno. Rekla je da nema napetosti i da je zrak čist, te da vlada sloga i tišina. Iako ne direktno, očito je rekla da je zadovoljna Goranovim, ali i Mirjaninim izlaskom iz Kuće.

Iako se Rada slaže po pitanju Gorana, Big Brotheru je priznala da joj Mirjana nedostaje. Iako je bila bučna i naporna, osjeća se da donosila neku živost u pomalo uspavane stanare.

Goran i Vesna su brojne izjave slušali u odvojenim, tajnim odajama. Goranu nisu teško pala vrijeđanja da je psihopat i manipulator. Staloženo je prokomentirao da je tek sad, kada ih je gledao na malom ekranu, primijetio da se nitko od njih ne smije, te kako Ervin uopće više nije mio kakav je bio prije.

Big Brother ga tim uvidima priprema na osvetu, a kakva će ona biti, morat ćete gledati u dnevnim emisijama na RTL-u.