Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Goran preseljen u tajne prostorije gdje ga je dočekala Vesna!

Mirjana napustila Kuću, Steffani izbačena

Goran preseljen u tajne prostorije gdje ga je dočekala Vesna!

Stanari ne znaju da je Goran lažno izbačen i da se vraća u Kuću, ali u tajne prostorije gdje ga je dočekala Vesna, njegova dobra prijateljica. Iako njegova prvotna reakcija nije odavala veliko oduševljenje, na kraju je ipak zagrlio Vesnu te joj poručio da je ona najveće dijete koje je ikad upoznao!

U razgovoru s Antonijom i Skyom Goran je rekao da ne misli da je heroj jer je preživio brojne nominacije. O Steffani je rekao da mu je draga od početka, ali da je draga i mnogim drugim stanarima no to ne žele priznati. O Barbari i Tini nije htio pričati jer kaže da od početka s njima ima čudan odnos. Za Zoricu kaže da je jak lik, ali da često ima kikseve. Darka je nominirao jer smatra da vrline vidi samo kod nekih ljudi, a to je sve zbog njegova odnosa s Tinom i samo se njoj želi ulizivati. Za Miku i Gibu je rekao da su dobar primjer za uspjeh. O Ervinu je rekao da je jedinstven i da takve osobe više nema na ovom svijetu.  

Goran je napustio Kuću, ali je oproštaj bio jako hladan i nije se pozdravio ni sa kim osim sa Steffani i Katjom. 

Rada je jedan bod dala Goranu, a Zorici dva. Nema protiv nijedno od njih dvoje ništa, ali je nekoga morala nominirati. 

Zorica je dva boda dala Goranu jer tvrdi da je manipulator, a Radi je dala jedan bod jer joj otima "jariće".

Mika i Goran su dva boda dali Goranu, a jedan Zorici jer nisu imali koga drugog nominirati.

Ervin je svoja dva boda dao Goranu, a jedan Radi jer bi mu oni najmanje nedostajali.

Goran je dva boda dao Zorici jer nije dobro skuhala ručak. Darku je dao jedan bod jer ima dvostruka mjerila.

Tina je dva boda dala Goranu s kojim najmanje komunicira, a jedan bod je dala Radi jer nije znala koga bi drugog nominirala.

Darko je dva boda dao Goranu s kojim je imao svađu prije nekoliko dana, a jedan bod je dao i Zorici s kojom je isto bio u svađi. 

Barbara je dva boda dala Goranu koji je poprilično bezobrazno prihvatio tortu u lice. Jedan bod je dala Radi jer su joj svi ostali stanari favoriti. 

Stanari će imati javne nominacije, a onaj tko bude ima najviše glasova bit će izbačen iz Kuće. Ili će barem tako misliti!

Big Brother je Zorici priredio iznenađenje i pustio video na kojem se vidi da njezina kćer Kristina prima poklone za rođendan te da je primila i Zoričinu čestitku, na što stanarka nije mogla ostati imuna te je pustila suzu. 

Stanari su na Steffaninu inicijativu odlučili ustati što znači da napušta kuću. Zorica je rekla da ne želi da Steffani izađe, ali da zna da bi ona sama to napravila. Barbara je ustala da Steffani više ne dramatizira. Darko je isto htio ispoštovati dogovor pa je zato ustao, jednako kao i Ervin, Mika i Giba te Rada. Goran nije ustao jer želi da ostane u Kući i misli da još puno toga ima za pokazati.

Đorđe i Luća su gosti u studiju. Luća je otkrio da uskoro izdaje svoj album, a Đorđe je kazao da uživa u slobodi. Đorđe je otkrio i da je rekao Steffani da će je čekati!

Mirjana kaže da je Big Brother emisija koja je za normalne ljude, a ne za nenormalne kakva je ona. Bivša stanarka je odlučila da će otrovna strelica ovog tjedna pasti na Radu koja će morati čistiti i brinuti se da je sve na svom mjestu.

Antonija je objavila stanarima da je Mirjana stanarka koja večeras napušta Kuću, što njoj nije teško palo. Mirjana je po izlasku rekla da joj je u Kući bilo dosadno i da stanari ništa ne rade te da je jedini stanar koji ju je mogao nasmijati Luća. 

Mirjana smatra da Zorica ne govori u lice ljudima ono što misli i da svi ogovaraju iza leđa te da je Rada jedina stanarka koja je koliko-toliko iskrena. Mirjana je komentirala da je odnos Darka i Tine kao virtualna igrica i da se druže zajedno samo da jedno drugo ne nominiraju. 

Stanari su otpjevali Zoričinoj kćeri Kristini pjesmu za sretan rođendan, nakon čega su im voditelji obznanili da moraju svi spakirati svoje stvari te da za to imaju 10 minuta!

Publiku su pozdravili voditelji Antonija Blaće i Sky Wikluh te najavili da se bliži finale. Naime kraj ovogodišnjeg Big Brothera je 12. prosinca. Najavili su i da će gosti u studiju biti Luća i Đorđe.