Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Lejla: Goran samo igra igru, naša ljubav je puno jača od reality showa
Screenshot

Komentar na Goranov strastven odnos sa Steffani

Lejla: Goran samo igra igru, naša ljubav je puno jača od reality showa

Iako se mnogi pitaju što se to događa s Goranom i Steffani i jesu li se zaljubili, Goranova zaručnica Lejla ima odgovor na njegovo ponašanje kao i smeta li joj razvoj 'iskrica' koje su počele frcati između dvoje stanara!

- Ja mislim da sam dovoljno rekla time što sam ušla u Kuću. Ne čudi me uopće što se tamo događa, a Steffani je Goranov prijatelj kao i moj. Pa ovo je reality show, ne zaboravimo to - stala je Lejla u obranu svog dragog.

Također dodala je da Goran samo igra igru.

- Sve je to igra i svi oni igraju svoje igre, pa tako i Goran. Ne bih bila s njim četiri godine u vezi da se ovako, kako se ponaša u Kući, ponaša i izvan nje - otkrila je Lejla.

Na pitanje bili joj smetalo da Goran ipak 'zgriješi' sa Steffani i je li njihova ljubav jača od toga što bi se eventualno moglo dogodilo između njega i Steffani, Lejla je i na to imala spreman odgovor.

- Naša ljubav je preživjela veće stvari od jednog reality showa, nitko ne može samo tako stati između nas -  rekla je Goranova zaručnica dodajući da kada Steffani izađe van, da će je dočekati kao prijatelja.

Hoće li tome uistinu i biti tako, te što će se dogoditi ako Steffani večeras napusti Big Brother kuću, a Goran ostane, gledatelji će saznati danas, od 21 sat, u emisiji uživo, kada će u tajni dio kuće ući i osoba iznenađenja, a dogodit će se i lažne nominacije!