Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Nakon pet dana boravka

Nirmal, Duško i Horvat su napustili Kuću

Tri nova-stara stanara u Kuću su unijela prijeko potrebnu pozitivnu energiju, a nakon pet dana boravka su ju napustili.

Nakon kratkog i mirnog tuluma na kojem je bilo više tužnih nego veselih lica, Big Brother je poručio Nirmalu, Dušku i Horvatu da se spakiraju iako su dečki već bili gotovo spremni. Budući da su se odlično uklopili među stanare, ostalima je teško palo što tako brzo odlaze.

Horvat im se potom na svemu zahvalio i dao im savjet da se ne živciraju oko gluposti. Nakon što su se izgrlili i izljubili sa svim stanarima, dogovorili su se da se vide u finalnoj noći Big Brothera.

Ipak, jedna stanarka nije mogla tako lako napustiti svog dragog Duška, iako ju je Big Brother bezuspješno pokušavao istjerati iz ispovjedaonice. Pogađate, riječ je o Steffani. „Pošto mi Duška odvodiš, idem i ja“, odlučno je izjavila, na što su se trojica stanara na odlasku počela smijati. Kada joj je Big Brother otvorio vrata od ispovjedaonice da ju napusti, počela je pjevati „Uzalud vam trud svirači“. Duško ju je pokušao odgovoriti od tog nauma, ali ona je bila prilično uporna i poručila Big Brotheru da pošalje nindžu koji joj se dopao prilikom dnevnog zadatka s egzotičnim kukcima. Ipak, pozdravila je veseli trio i napustila ispovjedaonicu te se zaputila natrag u Kuću.

Nakon njihova odlaska, Big Brother je pozvao Radu u ispovjedaonicu kako bi poslušao njezine dojmove o Nirmalu, Horvatu i Dušku. Ona je imala problema s Horvatovim imenom, a preimenovala ga je u „Hrvat“, što je nasmijalo i Big Brothera. On joj se najviše dopao jer je ljubazan, najveseliji je i zato što „iz sebe daje energiju kada priča s čovjekom“.Međutim, i Nirmalovo ime joj je zadalo mnogo problema, njega čak ni približno nije mogla pogoditi rekavši da ima teško ime. Kad ju je Big Brother pitao za imena trojice stanara koji su netom napustili Kuću, zbunjena je Rada nabrojala i Ervina.

Međutim, i Nirmalovo ime joj je zadalo mnogo problema, njega čak ni približno nije mogla pogoditi rekavši da ima teško ime. Kad ju je Big Brother pitao za imena trojice stanara koji su netom napustili Kuću, zbunjena je Rada nabrojala i Ervina.

Više saznajte u dnevnoj emisiji Big Brothera večeras u 21:05.