Big brother 2015 / Novosti

Novosti

DEBATA O MIRJANI

Stanari misle da je životinja, nepristojna, ali i pametna istovremeno!

Stanari su nakon ručka sjeli u dnevni boravak, a Mirjana se kao tema nametnula sama od sebe.

Tina je prokomentirala kako Mirjana nije uopće iskrena te da igra igru – kada nekoga povrijedi, misli da se može izvući malim znakom pažnje, a pritom misli na čestitku Zoričinoj kćeri, ili dvije pive koje je sakrila za Barbaru.

Rada kaže da je ona pametna, ali da se ponaša kao životinja. Zamjera joj što je stidne dlake rezala škarama kojima se koriste svi ostali u Kući, a koriste se i u Kuhinji. Zorica je na to dodala još jednu poslovicu – „vodom se može oprati sve osim obraza“, te nastavila da se ne brine, da ima sredstva za čišćenje kojim to mogu riješiti.

Nirmal je rekao da je ona izuzetno pametna, ali da nije iskrena, no Mirjana mu nije ostala dužna. Rekla je da, upravo suprotno, iskrena prema svima, a da je on proziva samo zato što nije dobio ono što je želio, aludirajući na seks.

Također, Mirjana se obratila svima koji je prozivaju što se sada ne svađa sa Zoricom. Nazvala ih je ljubomornima, te je u inat svima poljubila Zoricu, koja time nije bila oduševljena.

Mirjana uopće nije pokazivala znakove ljutnje što se vodi diskusija posvećena samo njoj, a kako bi vidjeli i ostale reakcije budite uz RTL u 21 sat.