Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Neočekivani rasplet u BB kući

Barbarin rođendan pomirio je posvađane stanare

Nakon veoma burnog popodneva, koje je slavljenica Barbara provela plačući i posvađana sa Zoricom, na sinoćnjem su tulumu izglađeni sve odnosi, čak i oni za koje to nikad ne bismo očekivali.

Tulum je počeo Ervinovim uručivanjem poklona Barbari. Pažljivi i zaljubljeni Sarajlija poklonio joj je naslikani portret i tortu u obliku krune, na opće oduševljenje stanara.

Nakon nekoliko čašica alkohola, Tina je počela grliti Zoricu s kojom se tog popodneva žestoko posvađala. Tvrdi da je osjećala potrebu popričati s „mamicom“ te da nije mislila ništa zlonamjerno kada je nju i Gorana nazvala „krvnicima“. Navodno je pravi razlog svađe bio taj što se Tina naljutila jer se Zorica u igri mogla ozlijediti jer toliko voli pobjeđivati. Zorica je naizgled brzo oprostila svojim „jarićima“ iako je prethodno u ispovjedaonici otkrila Big Brotheru da se osjećala pobjedonosno nakon svađe s njima budući da je „još pet-šest maskica palo“.

Potom se dogodio zagrljaj koji nipošto nismo očekivali, s Tinom i Goranom kao akterima. Emotivna Tina prišla mu je i rekla da ipak nije zao iako misli da je manipulator i glumac. Goran se pokušao obraniti rekavši da nije glumac, što je nju nasmijalo. Ipak, ona tvrdi da osjeća kada ju netko iskreno zagrli i smatra da su upravo takav trenutak podijelili, dok je on rekao da je to oduvijek želio. Iako Goran do večernjih sati njezinoj sestri nije čestitao rođendan, sve mu je oprostila, a on je do kraja tuluma bio izuzetno dobro raspoložen, što je neuobičajeno.

Više saznajte u dnevnoj emisiji Big Brothera večeras u 21:05 na RTL-u.