Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Dnevni zadatak zbližio Gorana i Zoricu, ali ju je posvađao s podanicima

Dogodilo se neočekivano! „Jarići“ žestoko napali Zoricu

Svemu je kumovao dnevni zadatak u kojemu su se Darko, Zorica i Goran, kao predstavnici tri različita tima, i odjeveni u kostime zečeva, pokušali skupiti što više soka od mrkve na pokretnoj stazi.

Naravno, zadatak je imao klopku – nije ga bilo moguće izvršiti bez malo naguravanja. Darko je prvi posegnuo za takvom taktikom budući da je najniži od troje natjecatelja te inače ne bi imao nikakve šanse za pobjedu. Na skliskoj stazi dolazilo je do padova i izbijanja čaša iz ruku, a kao pobjednik je nakon pet minuta uzbudljivog izazova izašao upravo Darko.

Nakon završetka zadatka, Big Brother je pozvao zečeve u ispovjedaonicu, kada je započeo sukob između gubitnika izazova Gorana i Zorice s pobjednikom Darkom. Naime, odmah su mu predbacili guranje i „prljavu igru“, dok se on pokušao opravdati činjenicom da se samo pokušavao izboriti za dobru poziciju budući da je najniži. Zorica je tvrdila da ju je pet puta toliko jako odgurnuo da je pomislila da će slomiti nogu ponovno, aludirajući na svoj prijelom otprije 5 mjeseci kojeg često spominje. Darko je pobjedonosno izjavio da je sasvim normalno što su ljuti jer su izgubili, dok su to oni spremno zanijekali.

Ostatak stanara se po njihovom izlasku također priključio raspravi o tome tko je zapravo kriv u cijeloj priči i da li je netko igrao prljavo. Pritom su sestre Šegetin zauzele Darkovu stranu, dok je Steffani žestoko branila Gorana. Splićanka je uporno ponavljala da je upravo Darko započeo s guranjem, dok ga je Horvat branio da je jednostavno tomu morao pribjeći zbog svoje visine.

Ipak, dogodio se sukob kojeg smo nakon prekjučerašnje svađe Zorice i Barbare samo čekali. Tina je optužila Zoricu da joj je bio dovoljan samo jedan poraz da se udruži sa svojim „najvećim neprijateljem“ i „krvnikom“ Goranom. Dok je ona pokušala iznijeti svoju obranu, Tina se u nevjerici okretala Barbari i ponavljala da se Zorica trenutno odvratno ponaša. Mlađa sestra Šegetin se osjetila dužnom prozvati ju zbog napada na nedužnog Darka, ali i zato što inače uvijek šuti u takvim situacijama. Smatra da Zorica uopće nije trebala sudjelovati u igri u kojoj se podloga okreće ako zna da je nedavno imala prijelom noge, na što joj je ona odgovorila da ne žali jer su joj se sada neke stvari otkrile.

Potom se u raspravu uključila vidno rastresena Barbara, upitavši Zoricu zašto se uzrujala zbog Tininih riječi kada je ona puno toga drastičnijeg izgovorila nekim stanarima, pa se na to nisu obazirali. „Ružno, ružno, ružno, porazbijat ću cijelu kuću“, ponavljala je uzrujana Barbara. Darko je pokušavao odgovoriti sestre od okršaja sa Zoricom, ali mu nije pošlo za rukom. Zorici je rekao da joj je inače uvijek čestitao kada je pobjeđivala, dok ona trenutno postupa upravo suprotno.

Sigurno je, nakon ovoga neki odnosi u Kući su zauvijek promijenjeni. Više saznajte u dnevnoj emisiji Big Brothera u 21:05 sati na RTL-u.