Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Još jedno rođendansko slavlje u BB kući

Barbara danas slavi 26. rođendan!

Atraktivna Riječanka koja iskreno progovara o svojim plastičnim operacijama, a s druge strane nikome ne otkriva čime se bavi u vanjskom svijetu, sigurno je jedna od najupečatljivijih stanarki BB kuće.

Inače samozatajna i ravnodušna, zaštitnički reagira samo ukoliko netko napadne njezinu sestru Tinu ili nju samu. Poznata je po svojim dugim izležavanjima u krevetu te dotjerivanju sebe, ali i ostalih stanarki i stanara. Ervinova je neostvarena ljubav iako joj mnogi zamjeraju što mu nikada direktno nije rekla da među njima neće biti ničega. Dio je Zoričinog klana, odnosno „jarića“ koji ju vjerno prate i potvrđuju njezine oštre izjave.

U nastavku vam donosimo Barbarinih pet najboljih trenutaka u Big Brotheru.

5. Barbara nije poznata kao kraljica drame, više odaje dojam „ledene kraljice“. Međutim, nakon oštre svađe sa Steffani u kojoj je svašta izgovoreno, ponajviše na račun Barbarinog privatnog života o kojem se zasad samo nagađa, shrvale su je emocije. Prvi put smo ju vidjeli tako emotivnu, a ovaj prizor se ne zaboravlja tako lako.

4. Barbarin najdraži stanar bio je Aleksandar koji je nakon svega tri tjedna napustio BB kuću. U jednom dnevnom zadatku, baš je njemu napisala pjesmu i pokazala mu koliko joj znači. Pritom se nije osramotila kao drugi stanari, ali nije ni zablistala.

3. Barbara je stanarka koja je, uz Steffani, vjerojatno imala najviše udvarača. Nakon Aleksandra i Ervina, i Đorđe je dao sve od sebe kako bi osvojio srce nedodirljive Riječanke. Međutim, ni njemu nije pošlo za rukom, iako se jako brzo pomirio s činjenicom da nije depilirala noge 16 dana.

2. Ervin je u više navrata pokušao osvojiti Barbaru, kako romantičnim gestama poput priređivanja tuluma za njezinog psa Chestera, kako pijanim preklinjanjem da mu da samo jednu šansu. Ipak, ravnodušna kakva je, nije stala na odbijanju Sarajlije, već je ismijavala njegove tikove i mucanje.

1. Njezino izležavanje u krevetu je toliko često da se čak i Zorica zapitala „Zašto je prikovana za krevet kao 80-godišnjakinja?“. Ipak, to ju ne sprječava u prigovaranju o neredu u Kući oko kojeg ništa nije poduzela. Tako je bilo kada su u petak u Kuću ušli novi-stari stanari Nirmal, Horvat i Duško, rekavši da je sramotno i jezivo u kakvom su ih stanju dočekali.