Big brother 2015 / Novosti

Novosti

ISKRENO

Darko: 'Goran bolje glumi u stvarnom životu, nego u igrokazu!'

Big Brothera je zanimalo kako se ostali stanari ponašaju prema Darku, nakon što se izjasnio da bi Steffani trebala napustiti Kuću.

U ispovjedaonici je upitao Darka smatra li da su stanari promijenili mišljenje o njemu, a ako jesu, o kome se radi. Darko je rekao da se Goran počeo ponašati kao klinac – sakrio mu je lopticu koja mu je bila potrebna za vježbanje zadatka. Ipak, Makedonac je ostao smiren, te otišao po novu u smočnicu.

Rekao je kako je mogući razlog to, da ga Goran vidi kao konkurenciju, te da je jako kompetitivan, pa želi u finale. Big Brother ga je pitao može li nabrojiti Goranove loše osobine, a Darko je prije svega izdvojio kako ponekad ima problema s obuzdavanjem bijesa, a to se još više manifestira kada popije. Nije zaboravio na njegovo grubo nasrtanje na Zoricu, a ponovio je i da je odličan glumac – u stvarnom životu, dok je u pravoj predstavi bio loš.

Dodaje kako izgleda da je do sada uspio manipulirati svima, te da očito ima vjerne gledatelje koji ga podržavaju. Kako će se razviti ova situacija, gledajte u dnevnim emisijama Big Brothera na RTL-u.