Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Nominirani grebu nogama i rukama da ostanu u Kući: Evo zašto oni sami sebe ne bi izbacili!

Zorica, Đorđe i Goran

Nominirani grebu nogama i rukama da ostanu u Kući: Evo zašto oni sami sebe ne bi izbacili!

Petak je, što u Big Brother svijetu znači dan za ispadanje. Troje nominiranih, Đorđe, Goran i Zorica, se trude izgledati kao da ih ispadanje ne uznemiruje previše, ali stvarnost je malo drugačija!

Big Brother im je dao priliku da u ispovjedaonici odgovore na pet pitanja o boravku u Kući i razlozima zašto bi trebali ostati.

Gogo je uvjeren da bi trebao ostati jer ima još dosta toga za pokazati, Đorđe objašnjava da je jako kratko u Kući, a Zorica smatra da treba ostati jer jedino ona ima petlje svima reći u lice što ih ide i jedina od stanara nije tašta.

Na pitanje koje su njihove vrline, Goran je odgovorio da u svim ljudima pronađe nešto skriveno, Đorđe za sebe smatra da je pravedan i pošten, a Zorica se kune u svoju iskrenost koja ju je vrlo često i koštala. 

Kada su na red došle mane, stanari ipak nisu bili toliko rječiti pa je Goran rekao da je njegov nedostatak da voli slatkiše, Đorđe smatra da je brzoplet, a Zorica da svoj jezik ne zna držati u hladovini.

I Đorđe i Goran su se složili da bi im u Kući najmanje nedostajala Zorica, dok je ona pak rekla da bi njoj najmanje nedostajao Đorđe. Na pitanje po čemu će ih stanari pamtiti ako večeras ispadnu, Goran je odgovorio po starkama, osmijehu i dobroti da nastoji sa svima izgraditi odnose. Đorđe kaže po 'ispuštanju vjetrova', po glasnoći i glupostima u bazenu. A Zorica? Ona je zaključila da ako ona izađe, ne zna koji će se gmazovi, „karakondžule“ i „bubašvabe“ izleći i ako po ničemu, pamtit će je po tome.

A tko će doista napustiti Kuću, hoće li se izleći nekakve životinje i što će se sve dogoditi u večerašnjoj Big Brother emisiji uživo, ne propustite gledati od 21 sat na RTL-u!