Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Mala lekcija samopouzdanja

Samouvjerena Zorica: Ženu mog fizičkog izgleda Đorđe može samo sanjati

Netrpeljivost između Zorice i Đorđa ne jenjava. Iako je jučer u ispovjedaonici nakon Đorđevih uvreda, već tradicionalno, ispustila par suza, ubrzo se vratila svom dobrom, starom nizanju uvreda na njegov račun.

Sve je počelo time što je Đorđe rekao 18 godina starijoj Zorici da je ružna i da smrdi. Međutim, očito ju takve uvrede jačaju jer se ona nakon njih vrati još inspiriranija za vraćanje istom mjerom.

Uplakana je Zorica potom u ispovjedaonici pokušala dočarati koliko nisko mišljenje ima o Đorđu, rekavši da je vrijedan koliko i njen „opanak bačen u balegu“.

Potom je nastavila s govorom u kojem je pokazala koliko samopouzdanja zapravo ima. Svjesna je svog viška kilograma, ali ne mari za njega i ponosno ističe parolu: „Bolje da ljulja, nego da žulja“. Tvrdi da Đorđe zapravo smrdi jer „non-stop prdi“ te da „to govori o njemu“. Potom je dodala da ju on zasigurno ne može uvrijediti na račun fizičkog izgleda jer zna da je lijepa žena iako nije dotjerana, sređena i našminkana jer „nema potrebu za tim“. Svoj samopouzdani govor završila je rečenicom: „Ali ženu kao što sam ja, mog fizičkog izgleda čak i u mojim godinama, on bi mogao samo sanjati“.

Više saznajte u dnevnoj emisiji Big Brothera večeras u 21:10 na RTL-u.