Big brother 2015 / Novosti

Novosti

NEMA POVRATKA

Steffani napustila Big Brother kuću!

Nakon nešto više od 40 dana, vrckava Splićanka Steffani Banić samovoljno je napustila Big Brother kuću nakon nekoliko dana premišljanja.

Cijeli ovaj tjedan Steffani je isticala kako više ne može biti zatvorena unutar četiri zida te je tražila razgovor s psihologom što joj je i omogućeno. Nakon što je u srijedu razgovarala s Big Brotherom i rekla mu da želi van kuće, dobila je priliku da 24 sata razmisli o svojoj odluci i ako ostane ustrajna u naumu, Big Brother će joj omogućiti izlazak. No tada je na nagovor ostalih stanara ipak odlučila ostati, ali zbivanja u Kući, napet odnos s Ervinom s kojim je prekinula romansu te stalne svađe ipak su bile previše za Steffani. Splićanka je dobila priliku razgovarati i sa svojom majkom, a nakon svega ipak je odlučila da Kuću napušta što je i učinila danas u poslijepodnevnim satima. Sve to je izazvalo tugu i nezadovoljstvo u Kući, a posebno je emotivan bio Rade koji je za Steffani plakao kao „kišna godina“. 

Steffani će zasigurno ostati zapamćena kao jedna od najživopisnijih stanara ovogodišnjeg izdanja Big Brothera. Za sebe tvrdi da je prva splitska vampirica, a sezonu je romansom sa Sarajlijom Ervinom.

Provela je tri tjedna odvojena od Ervina ali i ostatka stanara, a to vrijeme provodila je s Vasićima u odvojenom, tajnom djelu kuće. S njima se zbližila, ali kako se pokazalo, osjećaji nisu bili u potpunosti iskreni.

Prije njenog ponovnog ulaska u veliku Kuću, Ervina je Big Brother stavio na test – pitao ga je bi li žrtvovao svoje mjesto u Kući, točnije, je li spreman izaći kako bi se Steffani vratila, na što je on bez puno razmišljanja pristao. Par se ponovno upustio u ljubavni žar, zbog čega su dobili jezikovu juhu od Radeta.

Za vrijeme boravka, od Steffani smo mogli vidjeti i suze i smijeh, puno pjevušenja i fućkanja, a nedavno je proslavila i 21. rođendan u krugu stanara. Najviše se povezala sa Zoricom u kojoj je vidjela majčinsku figuru u Kući i od koje je dobila najviše podrške.

Sve detalje oko izlaska gledajte u emisijama Big Brothera na RTL-u.