Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Rastu netrpeljivosti

Rada ne izvršava naredbe, a Zorica je na rubu sabotaže tjednog zadatka

Stanari sve više nemaju strpljenja prema Mirjaninim zahtjevima te postaju sve nervozniji, dok će ona sutra izabrati tri stanara koja će biti direktno nominirana sljedećeg tjedna.

Mirjana je već prije Radi zamjerila što se fizički ne angažira dovoljno u kućanskim poslovima osim kuhanja, a danas ju je opet zbog toga prozvala. Naime, Rada se s kauča derala Goranu da isključi pećnicu pa joj je Mirjana naredila da sama to učini, međutim ona je odbila njenu naredbu. Zbog toga je kraljica rekla kako je zbog toga postala najizgledniji kandidat za sutrašnji boravak u zatvoru. Rada je, u svom osebujnom stilu, odgovorila kako će demolirati zatvorske rešetke ako dođe do toga.

Nedugo nakon toga, to je ponovila rezigniranoj Zorici u dvorištu. Današnja slavljenica je ljuta jer ih je Mirjana, odnosno Big Brother pozvao u dnevni boravak usred ručka, a prokomentirala je kako se kraljica „previše uživjela u ulogu“. Pritom je izjavila kako je spremna sabotirati tjedni zadatak, za kojeg stanari ionako smatraju da su odavno pali. Zorica ne očekuje podršku od stanara, ali je sa Steffani podijelila da je bolje da je se Mirjana čuva ukoliko izgubi živce.

Više saznajte u dnevnim emisijama Big Brothera u 21:05 na RTL-u.