Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Povodom Zoričina rođendana donosimo pregled situacija kojima je obilježila sezonu
RTL

TOP 5

Povodom Zoričina rođendana donosimo pregled situacija kojima je obilježila sezonu

Njezini ispadi u kući, od onih bijesnih do romantičnih, su nepredvidivi i svakodnevni

Zorica Marković, zasigurno je jedna od tri osobe koja je obilježila dosadašnji Big Brothera. A usudili bi se reći da je možda čak i prva na tom popisu… Njezini ispadi u kući, od onih bijesnih do romantičnih, su nepredvidivi i svakodnevni. O tome na koju se nogu ustala, ovisi i atmosfera u kući. A danas se Zorica (barem se nadamo) ustala na pravu nogu jer slavi 48. rođendan. Tom prigodom joj je Big Brother čak i zapjevao te je (imaginarno) zagrlio.
A povodom njezina rođendana donosimo top pet Zoričinih izjava, ispada, suza, smijeha… Odmah napominjemo: ponuda je zaista bila velika pa nam je možda nešto i promaknulo.

1. Rijetko kad smo imali priliku vidjeti sretnu i nasmijanu… Ali pobjeda u prošlotjednom zadatku u kojem je njezin tim nadjačao Radin donio joj je neviđeno veselje. Zorica je prštala od samopouzdanja i slavodobitno se smješkala.

2. Kraljica svađe! E, to je naša Zorica. Gotovo da nema kandidata s kojim se nije posvađala, izuzev sestara Šegetin. A kad se Zorica svađa uvjereni smo da to cijeli Beograd čuje. Viče, urla i ne bira riječi. Na listi njezinih najžešćih svađa našla se i ona s Aleksandrom.

3. Kad je netko naljuti Zorica, kao što smo rekli, ne bira riječi. Pa osim što psuje, najčešće „boga oca jokina", Zorica ima i sve popularniju izjavu: „Nek' mi poljubi štiklu kad ugazim u govno.“

4. Ako se ikad bude tražio kandidat koji je u ovoj sezoni prolio najviše suza onda će to sigurno biti Zorica. Plakala je zbog svega i svačega. Nekad je bila samo emotivna, nekad se ljutila na sebe, nekad na Big Brothera… A kad je saznala da će u prošlotjednom zadatku morati voditi tim u kojem joj niti jedan stanar nije po volji, suzama nije bilo kraja.

5. Nastavak na prethodnu točku su suze koje je prolila još na početku BB-a, a razlog je bilo što joj nedostaje obitelj. Mika, koji je tog tjedna glumio njezinog supružnika, se kao pravi gospodin ponudio da joj obriše suze.