Big brother 2015 / Novosti

Novosti

KREATIVNI STANARI

Darko je najbolje portetirao kraljicu Mirjanu

Big Brother je zadao stanarima zadatak u kojem su trebali prikazati kako vide vladaricu. Na raspolaganju su im bili glina, tempere i akrilne boje.

Da su kreativni, pokazali su tako što su se odmah bacili na posao. Mirjana im je pozirala u svom kraljevskom stolcu, a istovremeno ih je i bodrila. Čak je Zorica, koja je u stalnom konfliktu s kraljicom, pristala odraditi zadatak. Stanarima se toliko svidio zadatak da su u tišini sjedili i zrađivali glinene i naslikane replike vladarice Big Brother kuće.

Kada su svi izlošci bili završeni, uslijedilo je sušenje, kojeg su stanari iskoristili za pripremu ručka, te popodnevni odmor. Tada je Mirjana pozvala svoje dvorane na audijenciju, te ih zamolila da joj ukratko opišu što su i kako izrađivali. Luća, ovotjedni Raspučin, nacrtao je, kako je objasnio, hiperrealističnu sliku koju je nazvao „Mircov“, ali kraljicu uvreda nije povrijedila, dapače, pohvalila ga je da se radi o izvanrednom dijelu koje je pogodno za stripove. 

Ervin je napravio minijaturnu glinenu figuricu, ali pobjednik današnjeg zadatka uvjerljivo je bio Darko koji je objasnio i kut iz kojeg je promatrao i boje koje je koristio.

Big Brother bi češće trebao zadavati ovakve zadatke, kako bi svi mogli izraziti svoju kreativnost ili se jednostavno opustiti. Ukoliko se vi opuštate uz zgodne i nezgode naših stanara, pratite ih i dalje u dnevnim emsijama. u 21:05 na RTL-u.