Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Splićanka se razvezala u ispovjedaonici

Steffani: Ne nedostaju mi Ervinovi poljupci, a Barbara je „falša“ osoba

Big Brother je jutros iskoristio Steffaninu brbljavost i ispitao ju što misli o kraljici Mirjani i Barbari, te da li joj nedostaje Ervin.

Izgleda kako je „vampirica“ jako brzo preboljela mišićavog Sarajliju. Ležerno je izjavila kako joj ne nedostaju njegovi poljupci, a njihovu romansu je proglasila „završenom pričom“.

Potom je prokomentirala sustanarku Barbaru, nazvavši ju promišljenom i neiskrenom osobom koja se boji pokazati svoje pravo lice. Smatra da se ne prikazuje onakvom kakva je zaista izvan BB kuće pa ju je nazvala „jako falšom osobom“.

Steffani se nije ustručavala podijeliti s Big Brotherom što misli kako Barbara tretira Ervina. Smatra da je mu je dala dvosmislen i nekonkretan odgovor nakon što joj je priznao da mu se sviđa, što Sarajliji još uvijek daje nadu. Primijetila je kako Riječanka uzvrati poglede Ervinu jer njoj to imponira i želi biti u centru pažnje, dok se on nada nemogućem budući da je ona zaljubljena u osobu izvan Kuće. Steffani bi unatoč svemu voljela da se njenom bivšem ljubavniku ostvari želja i da osvoji Barbaru.

Nakon što jučer nije imala nijednu riječ hvale za kraljicu Mirjanu, danas je bila puna komplimenata za nju. Iako ju živcira njeno imitiranje životinja, u zadatku se pokazala kao iznimno inteligentna djevojka i da je dokazala da može biti „normalna“.

Ne propustite dnevnu emisiju Big brothera večeras u 21:05 na RTL-u.