Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Pukla je ljubav između bivših sustanara

Steffani: Vasići su prevrtljivi i dvolični

„Splitska vampirica“ je s Vasićima provela tri tjedna u tajnoj kući pa ima podlogu za usporedbe s njihovim boravkom u glavnoj kući, što je jučer iznijela Zorici.

Predbacuje im što su prevrtljivi, a to je osobina koju Steffani ne podnosi. Radi zamjera što joj se miješa u odnos s Ervinom iako pogrešno shvaća određene stvari, dok je u tajnoj kući pričala sasvim drugu priču o toj romansi.

Također ne pozdravlja licemjerje Vasića, dapače ostala je šokirana njihovim ponašanjem pri dolasku u glavnu kuću. Naime, bračni par je svašta izgovorio o pojedinim stanarima, a kada su ušli nisu rekli nikome u lice što zapravo misle o njima. Zorica je potvrdila njene riječi, rekavši kako je ona s njima provela šest mjeseci te da je za Steffani to „škola koju ne može platiti“ te da samo sluša i gleda i time skuplja poene.

Steffani je zasmetalo kada ju je Rade zavaravao laskavim titulama poput „kćeri moja“, a prije nekoliko večeri je onako burno reagirao na nju. Dodala je kako ga poštuje, ali mu je već rekla da se ponio kao psihopat i misli da bi ju udario da nije bilo kamera.

Rada se, s druge strane, često obraća s visoka Steffani, kao da ju je preodgojila u tri tjedna koja su proveli zajedno. Stoga Splićanka jedva čeka da joj se ona opet umiješa u osobne stvari kako bi joj odbrusila tako drsko da joj se više nikada neće obratiti.

Više saznajte u dnevnoj emisiji Big Brothera večeras u 21:05 na RTL-u.