Big brother 2015 / Novosti

Novosti

RAZOČARAO

Stanarke bjesne na Ervina, a Steffani još jednom izgubila kontrolu

Sinoć se pohvalio da je bio s 500 žena, da se zaljubio u Barbaru ali i da bi spavao s Mirjanom. Sve to je pokrenulo lavinu reakcija koja se još uvijek nije smirila.

Ivona, koja je do nedavno bila u dobrim odnosima s Ervinom i ohrabrivala ga da prizna Barbari da joj se sviđa, jutros ga je nazvala lažovom. Sve to pokrenula je Ervinovo priznanje da, iako je bio s mnogo žena, ne mari za njih, osim ako se ne zaljubi. Ivona se naljutila jer smatra da se čitavo vrijeme pretvarao i da već mjesec dana vara sve u Kući. Spomenula mu je kako je pričao Steffani da mu se sviđa, kasnije je Barbari rekao da se zaljubio u nju, a na kraju priznao da bi spavao s Mirjanom koju Ivona, Barbara i Steffani ne podnose.

U čitavu raspravu uključila se i Steffani koja je oštro napala Ervina, nakon što mu je jutros rekla da joj je pao u očima. Sada ga je „počastila“ puno težim uvredama, poput toga da je glupi sociopat što je pokazao svojim postupcima. Tvrdi da jedva čeka izaći iz BB kuće kako bi mogla pogledati sve njegove izjave i rugati mu se.

Ervin nije želio previše ulaziti u svađu, samo je rekao Steffani da nije u pravu što ga tako vrijeđa, da to nije pristojno i da ga je uvrijedila. Priznaje da se ni on sam nije podnio u potpunosti ispravno, i da je sve to posljedica nečega izvana o čemu ne želi pričati pred kamerama.

Na površinu izbijaju nove pojedinosti, a da bi saznali sve pojedinosti gledajte dnevne emisije Big Brothera na RTLu.