Big brother 2015 / Novosti

Novosti

KUJU SE UROTE

Mirjanina jednodnevna vlast dolazi u opasnost

Luća kao samoprozvani Raspučin planira sabotirati Mirjaninu vladavinu kada već zna da luksuzni budžet mogu samo sanjati.

Svima je jasno da Mirjanina vladavina diže puno prašine i da veliki broj stanara nije oduševljen zadacima koje im vladarica zadaje. Luća je odlučio zabaviti sebe i ostale malim spačkama poput šaranja Mirjaninih postera ili skidanjem slika kako bi naglasio da mu se ovakva autoritarna vlast ne sviđa.

'Otpor' se vidio i jutros kada je Mirjanina bista u dvorištu dobila brkove koji neodoljivo podsjećaju na još jednog diktatora. Zoricu i Steffani su ti brkovi zabavili, a poslužili su im i za malu trač partiju u kojoj je na meti bila, tko drugi nego, Mirjana.

Big Brother je svoju državu u malom jutros probudio Mirjaninom himnom, a jedini kojima se ona usitinu svidjela su Vasići. Rade je ponosno ustvrdio da mu je najbolji kraj pjesme u kojoj on ima svoju malu solo dionicu.

Hoće li država neslavno pasti ili će zaživjeti u luksuznom budžetu saznat ćete krajem idućeg tjedna, a do tada pratite 'recentna politička zbivanja', u Big Brother-u XXL, večeras  od 20 sati, na RTL-u.