Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Vesna je četvrta stanarka koja je napustila BB kuću
RTL

Ovo je večer u kojoj su svi u Big Brother kući plakali

Vesna je četvrta stanarka koja je napustila BB kuću

Stanari u suzama gledali video poruke svojih bližnjih. Steffani je ipak odlučila ostati u BB kući, a Tina je pošteđena od ispadanja idućeg tjedna.

Stanari BB kuće su odlučili, Vesna napušta kuću nakon samo 2 tjedna boravka, koji su ostali zapamćeni po romansom s Goranom te nesuglasicama s nekim stanarima od kojih neki i nisu imali lijepe riječi o njoj, posebno Zorica. 

Nakon pozdrava sa stanarima, Vesna se pridružila Antoniji i Skyju u studiju na Košutnjaku. Nije došla praznih ruku, naime, sa sobom je ponijela zimnicu koju je spravljala u tjednom zadatku. U naporna dva tjedna boravka u Kući, bilo je tu njenih uspona i padova. Kaže da su stanari napravili cirkus od njenog odnosa s Goranom te ne bi pričala s voditeljima o tome. Žali jedino za time što se nije još više zbližila sa svim članovima obitelji Vasić. Nakon što je vidjela prilog s dojmovima stanara o njoj s brojnim teškim riječima, nije ostala razočarana jer kaže: "Pokazali su sebe". Priznala je kako si je prije ulaska u Kuću dala zadatak prikloniti se Goranu jer su ga svi nepravedno odbacili. Voljela bi da upravo on pobijedi u konačnici, a oprostila mu je izjavu da "starke nosi samo na nogama". 

Big Brother je obznanio da je pošteđeni stanar iz Radinog tima Tina. Međutim, ukoliko nominirana Barbara ispadne, ona je odlučila s njom napustiti Kuću. Uslijedio je najnezahvalniji trenutak emisije - izbacivanje jednog od nominiranih stanara. Goran je, već tradicionalno, pošteđen ispadanja, dok su Vesna i Barbara ostale na nogama. Vesna je četvrta stanarka koja je napustila BB kuću.

"Splitska vampirica" je posljednjih dana često izražavala želju da napusti BB kuću. Ipak je odlučila ostati jer joj se nije dalo čekati propisana 24 sata kako bi otišla.

Steffani je jučer otkrila kako se njoj i Ervinu dogodila nezgoda jer nisu tražili zaštitu od Big Brothera pa je od njega tražila tabletu za dan poslije. Priznala je da ne funkcioniraju kao par, ali da će ostati prijatelji, i to do kraja života. Intuicija joj je od početka ispravno govorila da mu se sviđa Barbara, ali on joj još to nije priznao.

Ovoga puta stanari nominiraju za ostanak u Kući, a ne za izbacivanje. Big Brother je dao priliku svim članovima Radinog tima da spase jednog stanara od nominacija budući da su oni svi nominirani ovog tjedna. Dao im je 30 sekundi u ispovjedaonici da odluče koga bi spasili. Rada je kao kapetanica tima odlučila spasiti svoje sinove Miku i Gibu. Poslije nje je na red došla Ivona koja je spasila Tinu jer je s njom najbliža. Tina je spasila sestru Barbaru, dok su Giba i Mika kao jedno poštedili svoju majku Radu. Darko je spasio Tinu jer mu se sviđa, a Rade Miku i Gibu, Barbara Tinu.

Uslijedila je video poruka Zoričine obitelji koja najviše u Kući naglašava koliko joj nedostaju bližnji. Ona je zaplakala na podu, a Luća s kojim se često sukobila ju je podigao i zagrlio. Darkov brat se u poruci obratio i Tini, rekavši kako je njen red da preuzme akciju. Luća je zaplakao dok je gledao svoju majku i djevojku koje su mu poručile da su uz njega do kraja.

Prisjetili smo se prošlotjedne ljubavne sapunice koja uključuje Ervina, Barbaru i Steffani. Mladi Sarajlija je priznao kako mu se jako dopada atraktivna Riječanka, dok još uvijek nije prekinuo odnose sa Steffani. Iako je ona danas tvrdila kako su odsad samo prijatelji, sumnjamo kako će to biti kraj sage.

Voditelji su potom razveselili pojedine stanare, rekavši kako su pisma koja su poslali svojim voljenima stigla na svoju adresu pa će dobiti neke odgovore. Emotivnom video porukom je obitelj prvo razveselila Branislava, a zatim smo vidjeli Goranovu zaručnicu Lejlu i psa Neba, što je Gorana dovelo do suza. Ivonina obitelj i dečko su joj poručili da su s njom do kraja, a uz Ivonu, zaplakala je i Tina. Barbarinu i Tininu mamu su svladale emocije te je zaplakala u video poruci, a Barbara je putem prijateljice tražila da pozdravi dečka u kojeg je zaljubljena.

Antonija i Sky su provocirali Ervina koji je ovaj tjedan zahladio odnose sa Steffani, a i pokazao zavidno neznanje anatomije.

Zorica kao kapetan momčadi koja je pobijedio u tjednom zadatku ima mogućnost nekoga spasiti od nominacija, a budući da je sama nominirana, realno je očekivati da će sebe spasiti. Ako se ona spasi, na njeno mjesto dolazi onaj koji je iza njih imao najviše glasova na prošlotjednim nominacijama. Zorica je, očekivano, odlučila spasiti sebe pa je time Barbara postala jedna od nominiranih.

Ni u sedmoj live emisiji Big Brothera neće dostajati iznenađenja. Naime, nominirani su Goran, Zorica i Vesna, ali budući da je Zoričin tim pobijedio u tjednom izazovu "najbolja domaćica" i zaradili imunitet, možda po pitanju nominacija bude nekih promjena. Jedan stanar želi napustiti Kuću, tako da nam slijedi noć puna presedana.