Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Tulum kao prekretnica odnosa u Kući

Zorica oštra prema Mirjani, Ivona saznala što Ervin osjeća prema Barbari

Ni pobjeda u tjednom zadatku ni titula najbolje domaćice Balkana Zoricu nisu oraspoložile. Dapače, izvrijeđala je Mirjanu, rekavši da je ona takve poput nje pobacivala.

Sve je počelo tako što je Mirjana sinoć rekla Barbari da je seksi, iako su se noć prije posvađale. Zorica se potom oglasila iz WC-a, rekavši: „Ako ti grob kaže da si seksi, onda si sigurno seksi“, a Mirjana joj je odgovorila da ne bude ljubomorna. Zorica se nije suzdržavala pa ju je napala još oštrije riječima: „Na koga da budem ljubomorna? Ja sam takve pobacivala, dušo moja.“

S druge strane, pozitivnije situacije. Naime, odmah po ulasku u BB kuću Rade je oslovljavao Luću s „kume“ i obrnuto, ali izgleda kako tu titulu planiraju i realizirati i kada ju napuste. Luća će biti kum Radinom unučetu, a prihvatit će i ime koje mu on nadjene.

Ervin je prije tuluma s Ivonom podijelio što misli o Barbari, rekavši kako je to djevojka koja je ostavila najveći utisak na njega, dok je Steffani u redu. Ivona ga je tijekom tuluma tješila kako će sve biti u redu, a on ju je zamolio da nikome ne širi ono što je saznala. Izgleda kako je Steffani od samog početka bila u pravu te da se njenom ljubavniku zaista sviđa atraktivna Riječanka. Već tradicionalno, splitska vampirica se napila na tulumu pa joj je Ervin morao pomoći da dođe do kreveta.

Prije toga se porječkala s osjetljivom Vesnom koja je ponovno zaplakala u ispovjedaonici i priznala kako joj teško padaju napadi na njenu ličnost.

Više saznajte u dnevnoj emisiji Big Brothera večeras u 21:05 na RTL-u.