Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Prva žrtva tjednog zadatka

Ervin se porezao, Steffani se brine o njemu

Oba tima su danas odlučila dati sve od sebe budući da konačni rezultat i titula najbolje domaćice ovisi o uspjehu ovoga zadatka. Posebnost je današnjeg zadatka i to što kuhar pri ocjenjivanju može timu oduzeti bodove.

Posljednji je zadatak ovoga tjedna bio dvostruki – spravljanje kiselog i ribanog kupusa, pri čemu je brzina ključna. Tako su oba tima odredila Darka i Ervina kao fizički najspremnije stanare za ribanje kupusa. Iako su obojica nosila rukavice, Ervin je očito izgubio koncentraciju te se ozlijedio pri ribanju, otkinuvši čak i dio nokta. Mladi Sarajlija je potrčao po prvu pomoć, a potom u ispovjedaonicu kako bi se utvrdila ozbiljnost ozljede.

Steffani se najviše uznemirila i Ervinovu ozljedu pripisala njegovoj radišnosti i spremnosti na žrtvu. Uvjerena je kako on ni iscrpljen ne bi tražio da netko drugi nakratko preuzme njegov dio zadatka, što je Branislav i potvrdio.

U ispovjedaonici je Ervin pokazao Steffani kako je krv prodrla unatoč tome što je stavio mnogo slojeva zavoja. S bolnim izrazom na licu gledao je svoj ranjeni palac, dok mu je ona maramicom brisala krv. Tješila ga je da ozljeda nije toliko ozbiljna koliko mu se čini te da će nokat zarasti.

Više saznajte u dnevnoj emisiji koja je na rasporedu večeras u 21:05 na RTL-u.