Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Neke nove ljubavi

Darko ima konkurenciju: Luća oko Tine kruži kao mačka oko vrućeg mlijeka

Tini je prišao dok su sjedili na kauču, zagrlio je pa pomirisao na što je ona rekla da se ponašaju kao psi. A što će na to grljenje reći Lućina djevojka?

Kišni utorak u Big Brother kući među stanarima je izazvao more nježnih reakcija, a kako dan odmiče, sve je jasnije da je Tina najveća maza. Prvo se u dvorištu grlila s Gibom govoreći mu da je presladak, pa je onda prešla i na Gibinog blizanca Miku, a nakon toga se vratila svojoj najvećoj bigbrotherovskoj ljubavi – Darku.

Zgodni Makedonac je Big Brotheru prije nekoliko dana priznao da je zaljubljen u Tinu tako da to sada zna cijela regija, ali ne zna ona – Tina. Dok je Darko bio u kuhinji, Tina mu je prišla i rekla da je obukla Brandžinu majicu, na što je zaljubljeni Darko rekao da njoj lijepo stoji sve što obuče, a onda ju je pomirisao po vratu i rekao joj da lijepo miriši.

No tu istu foru, samo nekoliko minuta kasnije, iskoristio je i Luća, koji se sve češće mota oko Tine. Čini se kako je Srbin bacio oko na zgodnu Riječanku, i to od samog početka Big Brothera, ali je to počeo pokazivati tek nedavno. Tini je prišao dok su sjedili na kauču, zagrlio je pa pomirisao na što je ona rekla da se ponašaju kao psi. A što će na to grljenje reći Lućina djevojka?
Novu dnevnu emisiju Big Brothera gledajte danas u 21:10 sati na RTL-u!