Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Gosti su bili Barbara i Goran

Mirjana talk showom uzburkala odnose u BB kući

Iako je talk show s Mirjanom kao voditeljicom te Barbarom i Goranom kao gostima obećavao, nažalost, nije dugo potrajao.

Tog popodneva Mirjana se posvađala s Barbarom, a budući da je Tina uvijek uz svoju sestru, i ona je zahladila odnose s voditeljicom.

Dosad je voditeljsku ulogu preuzimao Luća kao dežurni showman u kući, međutim, Mirjana se činila kao bolji izbor budući da nema problema s brutalnom iskrenošću. Tako je jučer predstavila Barbaru kao „misterioznu gospođicu iz Rijeke, a možda čak iz jezera“, koristeći frazu koju je upotrijebila u svađi nekoliko sati prije. S druge strane, Gorana je predstavila bez ikakvih doskočica.

Barbara je bila isprovocirana Mirjaninim potpitanjima, koje je okarakterizirala kao upadanja u odgovore pa je počela odbijati odgovarati. Goran je, s druge strane, neometano odgovarao na pitanja i sve voditeljičine upadice. Mirjana je odbijala pitanja iz publike, odnosno Lućina pitanja, a on je očigledno bio pogođen time što nije voditelj pa se namjerno nametao. Barbara je vješto izbjegla odgovor na pitanje „Manipuliraju li stanari jedni drugima emocijama, izgledom i lažnim osobinama?“, rekavši kako neće odgovoriti ako se publika ne može umiješati. Njezine „sljedbenice“ su pljeskom odobrile taj potez.

Ivona je potom počela napadati Mirjanu na osobnoj razini, spominjući njezin „krivi nos iz profila“, nazvavši ju „vješticom“. Luća nije prestao Mirjani predbacivati voditeljske (ne)sposobnosti, a Barbara joj je zamjerila bahatost i upadanje u riječ pa je završila s intervjuom i pridružila se publici na kauču. Luća je zauzeo njezino mjesto na fotelji za goste i nastavio s vrijeđanjem Mirjane, spominjući njezinu nesposobnost da stekne prijatelje jer je našla jednog u patlidžanu. Ta je izjava izazvala ovacije ostalih stanara koji su počeli skandirati njegovo ime.

 

Barbara je bila rječita tek nakon intervjua, ponovno nevezano uz pitanja iz talk showa, već na Mirjanino vođenje. Posebno joj je zasmetalo kako ju je predstavila jer je bila očito pristrana i Goranu pružila bolji tretman.

Mirjana je stala u svoju obranu i rekla kako se Barbara boji pitanja zbog svog života van kuće, na što je burno reagirala Tina, nazvavši voditeljicu „glupom seljankom“. Barbara se potom uključila i zaključila kako su Mirjanine riječi znak ljubomore jer „šeta gola po Kući, a nijedan ju muškarac nije primijetio“. 

Više saznajte u dnevnoj emisiji Big Brothera večeras u 21:05 na RTL-u.