Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Sve zbog kolača

Ivona Gorana nazvala groznim čovjekom i balavom ljigom

Ivona se u posljednje vrijeme ne libi reći pojedinim stanarima što misli o njima. Jedino što ju razlikuje od ostalih stanara jest to što im ona to kaže u facu, i pritom biva podosta oštra.

Tako je Gorana danas nazvala „groznim čovjekom i balavom ljigom“ pa „lošim glumcem“, dodavši kako goreg glumca u životu nije vidjela.

Obračunu je kumovalo to što Goran nije počastio veliki dio stanara kolačem kojeg je jučer napravio. Izrugala se njegovom geslu „Svi za jednog, jedan za sve“ iz tjednog zadatka sa šejkovima, kada su svi gladovali kako bi on zadržao nemali iznos od 5 000 eura, a sada nekima ne bi ni ponudio komad svog kolača. Ivona je već prije istaknula kako je osjetljiva na hranu pa je razumno zašto se ovako okomila na 48-godišnjeg stanara. Dodala je kako njega Zorica, iako nisu u dobrim odnosima, nikada ne zakine za hranu, a on radi upravo suprotno.

Goranov jedini argument je bio to što nije on pravio kolač, već Vesna. Međutim, Ivona je čula kako je upravo on Vesnu nagovarao da ga napravi, a kolač je nasjekao na dijelove koji nisu odgovarali trenutnom broju stanara. 

Više saznajte u dnevnoj emisiji Big Brothera večeras u 21:05 na RTL-u.