Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Steffani i Vasići ušli u kuću, Vesna cijelu emisiju provela u suzama
RTL

Uzbuđenju nema kraja

Steffani i Vasići ušli u kuću, Vesna cijelu emisiju provela u suzama

Vesna je u suzama poželjela nominirati sebe, ali joj Big Brother nije to dopustio pa je dva boda dala Zorici, a jedan Mirjani jer joj ide na živce.

Dio nominacija Big Brother je skrio pa će se tek u dnevnim emsijama saznati tko će sljedećeg petka strepiti hoće li napustiti kuću.

Rade je dva boda dao Vesni jer plače, a jedan bod dao je Goranu jer je uvrijedio Vesnu nakon što ju je prvo milovao. 

Mirjana je dva boda dala Branislavu jer sudi ljude po tome što su obukli, a jedan bod daje Vesni jer ona pak sudi ljude po tome što jedu. 

Zorica je dala dva boda Goranu, a jedan Vesni. I jedno i drugo je nominirala jer ogovaraju. 

Ivona je nominirala Vesnu jer smatra da je došla s predrasudama od vani, a jedan bod dala je Goranu jer ju je igonirao cijeli tjedan. 

Branislav je dva boda dao Vesni jer smatra da se ne uklapa, a jedan bod daje Goranu jer ne zna što se događa s njim. 

Rada je dva boda dala Lući jer kad popije pravi "štosove" te želi da se situacija u kući smiri. Jedan bod daje Ivoni jer je dvolična. 

Steffani je dva boda dala Barbari jer smatra da glumata, a jedan bod Zorici jer je "kamelonka" i ne govori istinu u lice. 

Barbara je dva boda dala Vesni uz obrazloženje da se prvo družila samo s Goranom, a nakon što ju je on povrijedio počela se družiti i sa ostalim stanarima. Jedan bod je dala Goranu. 

Mika i Giba su dva boda dali Zorici jer stalno plače za svojom djecom, a jedan Vesni jer se nije uklopila u ekipu.

Vesna je u suzama poželjela nominirati sebe, ali joj Big Brother nije to dopustio pa je dva boda dala Zorici, a jedan Mirjani jer joj ide na živce.

Luća otvara ovotjedne nominacije. Dva boda dao je Zorici i to zato što joj nedostaje obitelj i kćeri, te želi da bude s njima. Jedan bod je dao Vesni jer ga je "smorila".

Odmah poslije izlaska iz kuće Anton je rekao da se osjeća dobro i da je od jutra osjećao da će napustiti kuću. Prokomentirao je i odnos Vesne i Gorana te kazao kako kroz sve tjedne nije upoznao Gorana i da ne zna zbog čega gledatelji glasaju za njega. Po Antonu bi pobjednik mogao biti Ervin jer je kulturan i pošten. Kazao je i da bi da je ostao u kući nominirao Gorana te Mirjanu jer je zbog nje oglušio i dva dana nije čuo na desno uho. Nakon ispadanja iz kuće Anton se vraća u prenoćište Crvenog križa gdje boravi jer je beskućnik. 

Glasovi publike su presudili - Anton napušta kuću!

Big Brother je stanarima omogućio da vide kako im je sudbinu u kući kreirala obitelj Vasić.

Rade i Rada su ušli u kuću što je najglasnije popratila Steffani. Zorica koju Vasići poznaju od ranije ih je srdačno pozdravila. 

Big Brother je stanarima pokazao tajne prostorije u kojima od početka sezone boravi obitelj Vasić, a stanari su odmah zaključili da je riječ o Mikinim i Gibinim roditeljima.

Mile Vasić, jedan od članova obitelji Vasić, je također u publici te naglašava da mu je jako drago što konačno njegova obitelj ulazi u BB kuću.

Antonija razgovara s Lejlom, Goranom zaručnicom koja brani svog zaručnika i govori kako on nije manipulirao Vesnom nego je ona pretjerala sa svojim ponašanjem te da je bilo za očekivati da će njihovo prijateljstvo puknuti.

Publika je odlučila da su savršeni par Tina i Darko te su stekli imunitet i ne mogu biti nominirani.

U videu u kojem je prikazan odnos Vesne i Gorana pokazano je kako se njihov odnos od iznimne prisnosti promijenio u gotovo neprijateljski. Goran je bio poprilično grub prema Vesni što je nju povrijedilo, a čak je tražila i tablete za smirenje.

Stanari u sklopu tjednog zadatka u kojem su morali glumiti savršeni ljubavni par te moraju otplesti savršen ples. Finalisti su Barbara i Ervin te Tina i Darko koji pred ostalim stanarima pokazuju svoje plesno umijeće.

Big Brother je samo testirao Ervina i odlučio je da oboje ostaju u kuću što je Steffani s uzbuđenjem dočekala!

Ervin je odlučio da će napustiti kuću ako to znači da će Steffani dobiti priliku vratiti se u kuću.

Steffani je ušla u kuću, ali Ervin je u ispovjedaonici i ne zna što se događa. Big Brother mu je ponudio mogućnost da se Steffani vrati u kuću, ali to znači da će on morati izaći vani!

Big Brother je pozvao Ervina u ispovjedaonicu. Antonija obavještava stanare da se netko od ispalih stanara vraća u kuću. 

Antonija i Sky razgovarali su sa stanarima, ponajprije Ervinom koji ni ne sluti da večeras se vraća Steffani. On govori kako njegovo očijukanje s Mirjanom i Barbarom je bilo bezazleno.

Domaćini Antonija Blaće i Sky Wikluh pozdravili su publiku na beogradskom Košutnjaku, ali i pred malim ekranima, a svi oni s uzbuđenjem čekaju da večeras u kuću ulaze Steffani i Vasići.