Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Večeras spektakl

Ulazak Steffani u kuću: Hoće li napasti Ervina ili Barbaru? Ili oboje?

Dok trenutačno sanja o Barbari, ni ne sanja da večeras slijedi obračun s njegovom prvom kućnom ljubavi

Ništa u ovoj kući više neće biti isto. Večeras se u nju vraća Steffani, a po prvi puta tu će zakoračiti i Vasići. U međuvremenu traju igre bez granica pod budnim okom Big Brothera. Jer granice dobrog ukusa opasno probija Goran svojim izjavama.

- Ne zanima me, ne želim da razgovaram više o tome. Razumiješ, ja starke samo na nogama volim i ništa drugo – kazao je Goran svojoj miljenici Vesni na što se ona požalila Big Brotheru kazavši kako je Goran samo htio ispasti frajer.

Do smijeha neće biti Ervinu. Dok trenutačno sanja o Barbari, ni ne sanja da večeras slijedi obračun s njegovom prvom kućnom ljubavi. Kakav će to uragan biti nakon izjave pune divljenja, koju je uputio atraktivnoj Riječanki.

- Rijetko tko može da me zaintrigira. Ono da, ne znam... Da mu se divim. Rijetko tko. Donedavno nije nitko – kazao je Ervin Barbari.

Koje će riječi njemu uputiti Steffani - niti najmaštovitiji ne mogu u potpunosti predvidjeti.

No, na odgovor ne morate dugo čekati. Dobit ćete ga uživo u večerašnjoj emisiji. Sastanak i ovoga puta zakazujemo za 21 sat. Znate već i sami - pozdravlja vas Veliki Brat.