Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Prvi nominirani – Goran, Ivona, Andrea i Luka
RTL

Tko napušta kuću?

Prvi nominirani – Goran, Ivona, Andrea i Luka

Prve nominacije iznjedrile su četiri kandidata koji su u 'konkurenciji' za izlazak iz BB kuće – Goran, Ivona, Andrea i Luka.

Objava nominacija prošla je dramatično jer je Barbara, kao kapetanica stanara, koja je tu privilegiju stekla u jednom od dnevnih zadataka Big Brothera, mogla spasiti jednu osobu od nominacija. Kako su prvotno nominirani bili Goran i Zorica, Barbara se odlučila kako će spasiti upravo Zoricu, a na njezino mjesto došlo je još dvoje kandidata po broju glasova – Andrea i Luka.

Nominirana četvorka 'kuhat će se na laganoj vatrici' sve do petka, kada ćemo u live emisiji saznati tko će napustiti BB kuću.

Nekima nominacije nisu najbolje sjele. Luća se, saznavši da je nominiran, odmah digao s kauča i otišao u WC povraćati.

No, ubrzo mu je bilo bolje pa je, osnažen samopouzdanjem, ustvrdio da njemu nominacije ne mogu ništa i da je zarobljen u kući sve dok finala, u kojem će, osim njega, ostati Darko i Aleksandar. Prema Lućinim prognozama, on će prvi od te trojke ispasti, a za pobjedu će se boriti Darko i Aleksandar.

Ne propustite live emisiju u petak kako biste saznali koji je prvi stanar koji je 'prokockao' priliku za osvojiti 700.000 kuna!