Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Deset kandidata je u kući, još ih četvero čeka u tajnim prostorijama
RTL

Big Brother

Deset kandidata je u kući, još ih četvero čeka u tajnim prostorijama

Stanari sedme sezone su: sestre Tina i Barbara iz Rijeke, Steffani iz Splita, Aleksandar iz Crne Gore, Branislav iz Srbije, Darko iz Makedonije te Andrea iz Makedonije, Zorica iz Srbije, Goran iz Sarajeva, a četvero članova obitelji Vasić je skriveno u tajnoj kući

Big Brother je za Antoniju Blaće priredio iznenađenje te na kraju emisije pustio prilog o njenih 10 godina u voditeljskoj ulozi što je Šibenčanku rasplakalo.

Big Brother prva emisija Big Brother prva emisija

 U tajnoj kući nalazi se četvero stanara, obitelj Vasić. Oni su pratili na malim ekranima ulazak svih kandidata i najviše im se sviđa Andrea iz Makedonije. Radivoj Vasić je glazbenik, svira harmoniku, a živi u Njemačkoj. Svira po raznim klubovima, a između ostalog i u svingerskim klubovima. Već je 35 godina u braku s Radom. Njoj je novac najvažniji pa joj nije bitno što joj je suprug često u društvu drugih žena. Imaju šestero djece, a posljednji su se rodili blizanci Dragutin i Miroslav. Dragutin je frizer, ali je nezaposlen. Bez svih ljudi bi mogao izdržati, ali ne i bez brata Miroslava. I on je frizer. Rada nije htjela roditi blizance i odlučila je ako budu ženska djeca da će ih ostaviti u bolnici i dati na posvajanje. No kad su se rodila dva dečkića ipak su ih odlučili zadržati. Dragutin i Miroslav kažu da su drugačiji i kulturniji od svojih braće i sestara jer su rođeni u Njemačkoj.

Što je Big Brother naumio s obitelji Vasić, saznat ćemo sutra u drugoj live emisiji. 

Obitelj Vasić

Deseti stanar koji ulazi u kuću je 48-godišnji Goran Todić koji je u kuću ušao na nagovor djevojke kojoj je to bio jedini način da zna gdje je i što radi. Goran je radio kao tjelohranitelj i čuvao je čak i Berlusconijevu suprugu s kojom je postao dobar prijatelj. Pročitajte više o Goranu ovdje


Goran

Kao devetka stanarka u kuću ulazi Zorica Marković, kavanska pjevačica. Kaže da u Big Brother kuću ulazi da uvede red, rad i disciplinu. Za sebe kaže da ima sve tjelesne atribute koji joj trebaju. Majka je dvoje djece. Zorica se pridružila Aleksandru i Barbari u maloj sobi, iza srebrnih vrata. Pogledajte njezin profil. 

Zorica

Ervin iz Sarajeva je prvi predstavnik Bosne i Hercegovine. Kaže da je najgora stvar koju je čuo o sebi to da je homoseksualac. Bavi se sportom i radi kao menadžer u solariju. U kući će mu najviše nedostajati mama. Više o Ervinu saznajte ovdje

Ervin

Kao sedmi kandidat u kuću ulazi Stojan Jakimovski koji je radio kao policajac, ali je napustio taj posao iz privatnih razloga. Ima dvoje djece i rastavljen je. Žena ga je napustila kad je počeo piti hormone kako bi mu narasle grudi. Postao je transrodna osoba i predstavlja se kao Andrea Jakimovska. Kaže da nikoga ne osuđuje i da ljude ne dijeli ni po kojoj osnovi. O Andrei pročitajte ovdje. 

Andrea

Darko zvani Spajko iz Makedonije cijeli život se bavi sportom, kaže da voli plave i glupe ženske, a izolacija će mu biti kao raj. O Darku više pročitajte ovdje.

Darko

​Steffani za sebe kaže da je jedina splitska vampirica. Ne bi se nikad slikala za muške časopise jer ne želi da se njena djeca jednog dana srame svoje majke. Kaže i da je žena, ali s mozgom muškarca. Nema tremu i jedva čeka ući u kuću. Pogledajte Steffanin profil.  

Steffani

Aleksandar iz Crne Gore ulazi kao četvrti kandidat u kuću. Za sebe kaže da je pravi Crnogorac i da mu se otac ustaje po čašu vode kad je žedan. Aleksandar kaže da očekuje u showu pobjedu. Ušao je kod Barbare u malu sobu. Pogledajte njegov profil

Aleksandar

Tina i Barbara su birale ključeve, a Tina je izabrala onaj koji vodi u luksuznu kuću dok je Barbara završila u puno skromnijem dijelu kuće.

Nakon Barbare je u kuću ušla i Tina, Barbarina mlađa sestra. Tina voli starije i iskusne muškarce, a dosad se u životu najviše kaje zbog tetovaže. Pogledajte Tinin profil.

Tina

Druga je u kuću ušla 25-godišnja Barbara iz Rijeke koja kaže da će joj najviše u kući nedostajati obitelj. Najavila je da ni sa kojim muškarcem iz kuće neće spavati. Pogledajte Barbarin profil

Barbara

Prvi kandidat koji je ušao u kuću je Branislav Kristić, 30-godišnjak iz Srbije. Ulazak u kuću vidi kao bjeg od bijede, a novac od nagrade bi iskoristio za otplatiti dugove. Pogledajte Branislavov profil

Branislav

Za Antoniju Blaće ovo je veliki dan jer danas slavi 10 godina otkad je počela raditi kao voditeljica i to baš u Big Brotheru.

U Beogradu je upravo počelo sedmo izdanje Bog Brothera! Voditelji Antonija Blaće i Sky Wikluh pozdravili su publiku s otvorene pozornice nakon što su otpjevali uvodnu pjesmu ovogodišnjeg Big Brothera!