Big brother 2015 / Kandidati

Novosti

Đorđe Đenić (29), Srbija

Đorđe Đenić ima 29 godina. Do 19-te godine živio je s roditeljima i sestrom u Novoj Varoši, a onda je upisao Fakultet sporta i fizičkog odgoja u Beogradu gdje i danas živi. Već četiri godine je apsolvent. Ne stiže diplomirati, kaže, od brojnih obveza i poslova kojima se bavi, ali i burnog noćnog života zbog kojeg je zavolio Beograd.

Đorđe je trener plivanja i osobni trener. Radio je u građevini, u uredu, prodavao parfeme i telefone. Bio je i profesionalni rukometaš, ali je zbog povrede ligamenata morao je da okončati rukometnu karijeru. Kaže, ako će sve ići po planu, početkom slijedeće godine zbog posla odlazi u Dubai.

Đorđe ne može zamisliti život bez noćnih izlazaka. Izlazi svakodnevno, ljeti i zimi. Na pitanje kako sportske aktivnosti kombinira sa burnim noćnim životom, Đorđe uz osmijeh kaže da su "sportaši najgori od sve djece".

Opsjednut je tenisicama i svakog mjeseca kupi makar jedan par.

Đorđe ne spava više od 5 sati dnevno, i uvijek je pun energije. Otac je izjavio da su producenti "Velikog brata" ludi ako ne uzmu budalu kao što je njegov sin!

Za 10 godina, Đorđe sebe vidi kao malog privatnog poduzetnika, te bi otvorio fitness centar od novca koji zaradi u Dubaiju ili u "Big Brotheru". Obećao je nekolicini najboljih prijatelja da će, ako pobjedi i osvoji glavnu nagradu, sve njih častiti putovanjem na Tajland.

Đorđe nema djevojku ali ne bi imao ništa protiv da se taj status promjeni, možda i u Big Brother kući " Imao je dvije ozbiljne veze, neozbiljne ne računa.

Njegov moto je: "Živi svaki dan kao da je posljednji"