Strict Standards: Declaration of Cache_Lite_File::get() should be compatible with Cache_Lite::get($id, $group = 'default', $doNotTestCacheValidity = false) in /home/bigbroth/public_html/lib/Cache/Lite/File.php on line 425
Duško u ispovjedaonici - Galerija – Big Brother

Dodano: 07.04.2011., 13999 prikaza.

Komentari (81)

Pokaži sve komentare!

 1. #81 Bruna spaljena 25.04.2011.

  Bruna spaljena YO TONI ;),nismo se dugo sreli tu i nadam se da je napokon naša "ratna sjekira" zakopana ;),da smo se složili oko toga je bilo full bedasto i djetinjasto od svih nas što smo bzvz pljuvali jedni po drugima zbog tih nekih naših kom.koji su pali,umjesto da smo normalno diskutirali,što nam je svima bila i namjera s kojom smo tu došli. Nadam se da je sada sve 5 i da napokon možemo hitit normalnu spikicu,diskusiju,kom, il kaj već. Ne kontam te kada kažeš: Čak bi mu nekako i vratio. Tako to rade muškarci. Po meni osobno Dule mu je itekako dobro vratio,praktički nesvjesno prisilio da mu se Đžorđž uvlačio u pakšu,sjećaš se kad je ušao u šator i počeo sa spikicom tipa sorry,bla,bla,bla. Makar svi znamo da to nije iskreno mislio,al ajde bar je ispao toliko ponizan,pa se pokušavao izvaditi iz dreka,što mu naravno i nije uspjelo ;).Dule mu je to na finjaka,gospodski sve i vratio svojim nominacijama. Evo to je moje mišljenje kako mu je vratio i kako to rade pravi muškarci. Zato me sada i zanima baš zbog te tvoje izjave,kako ti gledaš na to i kako to već vračaju muškarci? Pozzz

 2. #80 Toni Španjol 16.04.2011.

  Toni Španjol Ne, Bruna - evo ti moj citat (nisam nazvao nikog "kretenom" neznam odkud ti to): "Ivana, znam da place radi toga... zar nije glupo plakati radi budale? Jer George je budaletina i ovaj bi to trebao znati... u biti rađe bi plakao radi 5mm kose nego zato jer me je neki idiot poput Georgea "zajebao". Čak bi mu i nekako vratio. Tako to rade muškarci xD "

  Ovo..."glupo plakati radi budale" je za Georgea.

 3. #79 Bruna spaljena 15.04.2011.

  Bruna spaljena Btw. sada namjerno kako ti kažeš orem,ali zato što želim da ovdje konačno nastane mir,normalni kom. a ne pljuvanje i attack jedno na drugo,nego jednostavno da napokon krenemo sa diskusijom,ali kao što sam rekla,bez nadjevanja epiteta,bilo na Duleta,bilo na nas. Sve se to da ljepo reči,bez tih pogrdnih riječi,a da rečenica ima isti kontext. Sada ti dajem kom. na tvoje pitanje: Zašto nisam kom. tu činjenicu zašto Dule ne nosi kapu,a rekao je da će je nositi? Smatrala sam da kom. na to nije potreban,ali eto ja ću ga iznjeti,pošto smatram da nekolicina njih misli isto ili barem slično kao ja,a to je,što je taj 1. dan bio u totalnom šoku,kada je vidio što su mu "frendovi",pri tome mislim najviše na Đžorđa napravili,povrijedilo ga je to što rade majmuna od njega. 2. dan,već je bio ok,jer su mu i ukućani i VB rekli da nije zurka bad. Horvat i ostali su ga zaista dosta utješili,jer su bili zabrinuti zbog tog njegovog stanja,kako se sve to odrazilo na njega. Tada je Duxy vidio da u kući ima i prave frendove,pa mu je vjerovatno i to ukazalo da mu kapa nije potrebna. Sada želiš li ti kom. moj kom. ja fakat nemam ništa protiv,dapaće zanima me i tvoje mišljenje. Pa da diskusija,normalna spikica krene normalnim putem,kao što je trebala u samom startu. Ali jbg. nije. Znači i time možemo pokazati jedni drugima da smo svi mi malo pogriješili,kao i Dule,možda bili isto tako revoltirani,pa tako i reagirali.

 4. #78 Bruna spaljena 15.04.2011.

  Bruna spaljena Toni u ispovjedaonici ;)
  Yo i tebi! Evo kao što kažeš,radim ti uslugu,a time i sebi da vidim tko je od nas dvoje u pravu,mislim što se tiće ovoga kada kažeš da si izrazio svoje mišljenje,pa je od tada počela,po meni ne diskusija,već prepucavanje. Ali ne baš toliko s moje str. Barem ja tako mislim. Ti si hitio kom. na Duleta,a ja sam hitila kom. na tebe,ali prije toga sam NAPOMENULA,da svatko ima pravo na svoje mišljenje,pa tako i ti i ja. No moj kom. se odnosio na to što me je zasmetalo kada si izlavio nešto tipa,da koji kreten može plakati zbog cca 5 milimetra kose,a pogotovo u tim njegovim godinama Mene je zasmetalo što si Duleta nazvao kretenom,što sam ti i rekla,e i tu je došllo do kurcušljusa ;),između nas dvoje,a najviše kada si hitio kom. na moj kom. tako što si me u njemu popljuvao koliko sam nepismena,ispravljao moje gramatičke pogreške itd. Tada je na to reagirala Selma,koja te je uputila u pismenost,pa onaj dečko,zaboravila sam mu ime,onaj kojem si rekao da ti popuši kitu,itd. Eto to je to. Znači svatko ima pravo na svoj kom. napominjem,ali isto tako nije ok nekome nabacivati epitete,kao što si ti 1. nabacio na Duleta,pa onda na moju nepismenost itd. Zar ne?

 5. #77 Mateja Tea 13.04.2011.

  Mateja Tea Jaoo,du - ksi plače! :'(((

 6. #76 Toni Španjol 13.04.2011.

  Toni Španjol btw. nisi komentirala činjenicu da duk-sy ne nosi kapu iako je rekao nositi xD

 7. #75 Toni Španjol 13.04.2011.

  Toni Španjol Yo, ma nisam "podvio rep" nego sam dosao do zakljucka da vi (ili bolje rečeno vas troje) imate jedno mišljenje (kojeg iskreno, gura jedino ljubav prema "prirodnom i neiskvarenom Dušku, a ne "argumenti" jer probija granice realnog), a ja drugo pa ono... šnemam više puno za pisati jer tebi niti bilokome drugom necu moci promjeniti misljenje.
  U biti kad već spominješ "nedostatak inspiracije" (i pokušavaš me "prcati" upravo na način kao ekipa iz osnovne škole, nemaštovito i neinteligentno =P) - nije do toga, nego eto - gore ti je razlog.

  No dobro, iskreno govoreći doveo sam par ljudi, čisto nepristranih da pogledaju što sam ja ovdje pisao, a što vi...odgovor je bio veoma zanimljiv. Mene su ocijenili budalom što se natežem sa vama, a vas su ocijenili debilima koji neragumentirano pričaju i povedeni su nekim masovnim bb ludilom (kolektivnim).

  Zanimljivo mi je Bruna kako ti nastavljaš orati po tome... zanimljivo mi je i kako mislis ako nista ne napisem da "mislim da ste u pravu" ...kao da ne razmisljas da mi se mozda neda prepirati sa zidovima?

  Opet se vraćam na početak i tko je prvi bacio kamen, molim te Bruna, ako ne shvaćaš ništa barem shvati da sam ja samo izrazio svoje mišljenje nakon cega je pocela cijela "diskusija i svađa". Mislim da toliko zasluzujem od tebe, pogotovo ako uzmemo u obzir cinjenicu da svatko ima pravo na svoje misljenje pa kakvo god ono bilo.

 8. #74 Fan De AnAhi 13.04.2011.

  Fan De AnAhi Narasti će kosa :( Legendo

 9. #73 Aleksandar Stojčić 13.04.2011.

  Aleksandar Stojčić baš mi je žao duška. imam prijatelje ali nemam kosu :(((((

 10. #72 Bruna spaljena 13.04.2011.

  Bruna spaljena Toni Španjol u ispovjedaonici ;D
  kaje srećo,nešto nam više nisi tako riječit kao prije ;). Nedostatak inspiracije ;)?
  Hmm "manjina" nas iz 5.C razreda ;),ili po našem viđenju,ipak večina,ok,za sada samo Selma,tnx. Selma :)*,ali vjerujem da se još gro nas slaže da konačno daju Toniju linkić,prema tome ja ga čekam ;),a ak ne,onda se opet šaltam tu kod Duxya,ipak nisam izgubila Tonijev trag,kako sam se "pribojavala" ;). Samo pitam se sada,jer to naš Toni možda ipak napokon shvatio naše argumente koje smo mu iznjeli,pa podvio repić i zapalio ;)P .

Komentiraj!

Postani dio BB ekipe!

Već si registriran/a? Prijavi se!